Despre

Friendly Kids Club
DE CE AM FONDAT CLUBUL 

PASIUNEA PENTRU LUCRUL CU COPII

Inspirandu-ne din modelele educationale care functioneaza deja in lume, am adaptat aceste modele la mediul si nevoile cu care se confrunta sistemul educational si am construit Friendly Kids Club – centru de activitati educativ-distractive si cursuri prenatale dedicate copiilor, parintilor si viitorilor parinti.

Psiholog la baza, educator Lamaze si tehnician nutritionist, mi-am descoperit talentul si pasiunea pentru lucrul cu copii in cadrul diverselor joburi si ONG-uri in care am actionat.

ADAPTAT LA FIECARE COPIL

Suntem unici, la fel ca relatia cu fiecare copil

O relatie construita cu un copil este unica si irepetabila – se angajeaza pur si simplu cu incredere, sinceritate si bucurie in relatia cu tine – fara teama si fara retineri.

Tocmai pentru ca intelegem ca fiecare copil este unic si deosebit, ne dorim sa construim o comunitate de prietenii mici si mari, in care sa ajutam copii sa-si dezvolte individualitatea, sa se exprime liber, fara tensiuni si competii acerbe inutile.

La Friendly Kids punem accent pe competentele socio-emotionale ale copilului pentru ca ele reprezinta abilitati de viata fara de care copilul nu ar avea o dezvoltare armonioasa necesara unei bune adaptari la viata de adult.